Rólunk

Hogy ki vagyok én? Senki. Mármint a nagyvilágban. Itt a Tears of Jordanben viszont én vagyok a világ leghangosabb nevetésének tulajdonosa, valamint kosárlabda mindenható szakértője, az igazságosztó. A tévedhetetlen NBA géniusz. Hogy miért? Mert én, tanult kollégámmal ellentétben már fogtam kosárlabdát a kezemben és így rám hárult ez a feladat.

Egészen pontosan 14 évesen fogott meg és tart azóta is fogságban ez a sport. Azóta minden reggelem az NBA eredményeinek lecsekkolásával, a különböző szakoldalak elolvasásával és képzeletbeli, vérre menő viták lefolytatásával telik. Többek között ezért is csináljuk ezt a podcastet, mert mint kiderült, a villamoson hangosan vitatkozni magadban arról, hogy LeBron vagy Jordan G.O.A.T., társadalmilag nem elfogadott tevékenység.

Magát a sportot aktívan űzöm ellenfeleim, csapattársaim és kedves feleségem, valamint minden egyes izületem legnagyobb bánatára. A Tears of Jordan számomra egy igazi szerelem project, amire a munka utáni (és néha közbeni) órákat sem sajnálom rászánni. És hogy mi a cél? Világuralom. És hogy ezt hogy fogjuk elérni? Természetesen patika podcastek készítésével és ezáltal egy igazi közösség építésével, akikkel majd egyszer uralkodunk minden felett.

Számomra megtisztelő, hogy ebben a világraszóló kalandban végig egy olyan sudár pálmafa árnyékában ücsörögve élvezhetem a világ legerősebb kosárlabda-ligájának történéseit, mint Dávid! Más dolgom sincs, mint csodálni és néhány hozzászólással kiszínezni azt a sok-sok magávl ragadó szépséget, amit közösen rajzolunk minden héten a Tears of Jordan házifeladat-füzetébe!

Jól figyeljetek! Ha találkozunk, kikérdezem!